Op zaterdag 1 april 2023 is The Passion 40 daagse in Barendrecht Het thema is 'Uit liefde voor jou': het zijn woorden die laten zien dat je van betekenis wilt zijn. Jezus heeft ons laten zien hoe je dat kunt doen. Hij gaf zijn tijd, zijn aandacht en zelfs zijn leven uit liefde voor mensen.
Zaterdagmiddag wordt tussen 13:00 en 17:00 uur in Carnisselande een ‘Plein van Hoop’ rond een replica van het Passionkruis georganiseerd rond het thema ‘Uit liefde voor jou’.
Het plein biedt  laagdrempelig ruimte voor een moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Zo kun je er een kaarsje branden of een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft. Ook is er ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. Als de exacte locatie bekend is, zal dit via de lokale en sociale media bekend worden gemaakt. Het ‘Plein van Hoop’ is gratis en voor iedereen toegankelijk.
Het optreden van het koor ‘Music For Christ THE VOCALS’ gaat helaas niet door. Mensen die een ticket gekocht hebben, worden persoonlijk benaderd.