Op zaterdagavond 20 januari vindt er in de Immanuëlkerk in Barendrecht een muzikale voorstelling over het leven van het Bijbelse personage Mozes plaats: EXODUS. In muziek en verhaal neemt de christelijke band SOUL je mee op ‘reis’ en komt een eeuwenoud verhaal dichterbij dan ooit. De avond wordt speciaal georganiseerd voor christelijke jongeren, maar iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Met deze voorstelling komt het verhaal van Mozes op een unieke manier tot leven. Vertelling vanuit de personages wordt afgewisseld met hedendaags christelijke muziek die verrassend goed in het geheel blijken te passen. Juist deze combinatie maakt de voorstelling extra persoonlijk: “De muziek in EXODUS heeft in eerste instantie niet met Mozes te maken, maar vertolkt wel heel mooi de emoties die hij op verschillende momenten in het verhaal ervaart. Je wordt als luisteraar verrast en je kunt echt inleven wat personages meemaken”, aldus Jeroen, een van de bandleden van SOUL.

Mensen die graag bij deze avond aanwezig willen zijn, kunnen online kaarten reserveren. Tickets zijn gratis en kunnen gereserveerd worden via: https://exodus-soul.eventbrite.nl. Om de kosten van de voorstelling te dekken betaal je aan het einde van de avond wat je het waard vond.