ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018 organiseerde Hart voor Barendrecht een Sing-in.

Deze praise avond werd begeleid door de Ichthus Praise Band uit REO (Rotterdam en omstreken). Zij spelen voornamelijk praise & worship muziek in een geheel eigen stijl. Dit houdt in: mooie traditionele opwekkingsliederen, maar ook moderne en eigentijdse christelijke liederen met als doel de grootheid van God en de liefde van de Here Jezus uit te dragen door middel van muziek.
De praise avond werd gehouden in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marijke Roodnat tel. 0651696132.

 
Sing in in de Dorpskerk met de Ichthus Praiseband

 Voor meer foto's zie 'Read more'.

Read more ...

 

Zaterdag 4 april 2020 maakt de band LEV haar opwachting in Carnisse Haven, Noordersingel 30. Het concert begint om 20.00 uur. De band verzorgt een avondvullend programma om de nieuwe liederen en het verhaal achter de liederen met jou te delen! En zoals je van LEV mag verwachten, zorgt de band ervoor dat er ook heerlijk kan worden meegezongen met zowel nieuwe als vertrouwde liederen.

‘Dansen in de regen’ is de titel van het nieuwe album van LEV, dat in februari 2020 verschijnt! Een album met twaalf nieuwe, frisse, Nederlandstalige liederen. Centraal staat het leven met God, waarin je mag zijn als een kind; blij en onbevangen, vrij en vol verlangen. Een leven met hoogte- en dieptepunten, maar met het vertrouwen dat Hij erbij is en dat Hij goed is, altijd.

LEV is Hebreeuws voor het woord 'hart'. LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. De band maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren. Voor informatie over de band www.bandlev.nl.

Kaarten zijn verkrijgbaar via truetickets.nl/p/13449/nieuw-album-en-voorjaarsconcerten-lev en kosten € 19,- (t/m 12 jaar € 13,-). Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Hart voor Barendrecht en ondersteund door commissie Cultuur Carnisse Haven. 
Voor meer informatie over de organisatie:

 

Tijdens het 10 jarig bestaan van Hart voor Barendrecht kwam de wens naar voren om meer met muziek te gaan doen. In 2018 is Hart voor Barendrecht begonnen met de eerste Sing-In activiteit met de Ichtus Praiseband in de Dorpskerk. In 2020 werkt Hart voor Barendrecht mee aan het concert van LEV in Carnisse Haven.