Lunch bij Hof van Eden tijdens de Veranderdag.

Op dinsdag 4 april zijn Desiree de Bruin, coördinator Stichting Present, Leonie Hoogerheide, voorzitter van stichting Hof van Eden en vanuit het gemeentebestuur Lennart van der Linden te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Elk jaar in maart organiseert het Oranjefonds de NLdoet dag, waarop grote aantallen vrijwilligers de handen uit de mouwen steken bij mensen die de hulp goed kunnen gebruiken. Zo gebeurde dit met een grote groep vrijwilligers bij de Hof van Eden aan de Carnisseweg 51. De voorbereidingen door stichting Present zijn enorm en er waren wel 20 vrijwilligers die de handen uit de mouwen staken. Aanwezig waren het bestuur en de ambassadeurs van stichting Present en bestuurders uit het gemeentehuis, waaronder wethouder Lennart van der Linden.
Voor de 10e keer organiseerde stichting Present de Veranderdag, waarop 106 vrijwilligers bij 18 projecten aan de slag gingen. Zo gebeurde dit ook op de Veranderdag bij de Hof van Eden met twee projecten. Een tuin- en een sociaal project. De vrijwilligers van het sociale project gingen met ouderen naar het onderwijsmuseum. De lunch, welke was voorbereid werd met beide projecten genoten. Voorzitter Leonie Hoogerheide is de drijvende kracht achter deze groene dagbesteding. De gasten in de studio vertellen over hun ervaringen op de NLdoet dag van 10 maart en op de Veranderdag van 25 maart. 

 

 

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, kanaal 924 op de kabel en via internet op www.exxactfm.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het na beluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl

 

Sinds 2009 maakt Hart voor Barendrecht het radioprogramma Hart voor Barendrecht. Het radioprogramma is onderdeel van de programmering van de lokale omroep Exxact Barendrecht. Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is elke dinsdagavond te beluisteren op Exxact. De programmamakers zijn Jacomien Glasbergen en Arnold Sluijs. Het programma is vanaf 19.00 uur te beluisteren via 106.4FM of via exxact.nl. Heb jij/heeft u tips voor onze redactie? Stuur dan een mail.

Redactie: