Op dinsdag 9 januari was Marijke Roodnat van de organisatie van Heilig Vuur te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Heilig Vuur is een nieuwe activiteit voor jongeren en gaat op zondag 14 januari van start in Carnisse Haven. Heilig Vuur zijn samenkomsten waarin thema’s behandeld worden die aansluiten op de belevingswereld van jongeren. Jongeren hebben zelf inbreng in de samenkomsten. Het thema op 14 januari is Risico’s. Thema worden uitgediept m.b.v. filmpjes, spellen en gesprekken. Heilig Vuur gaat een keer per maand gehouden worden, begint om 11.30 uur en duurt tot ca.13.30 uur. Tijdens de samenkomsten is er een lunch. In deze uitzending van Hart voor Barendrecht wordt gekeken naar de aanleiding, opzet en invulling van Heilig Vuur.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht wordt op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur live gemaakt in de studio van Exxact in Het Kruispunt. Op de dinsdagen dat er een raadsvergadering is, wordt de raadsvergadering live uitgezonden vanaf 19.00 uur. 

Voor meer uitzendingen zie read more

Read more ...

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is drie keer per maand op dinsdagavond te beluisteren op Exxact. Het programma is vanaf 19.00 uur te beluisteren via 106.fm of via exxact.nl
Heeft u tips voor onze redactie? Stuur dan een mail.

Redactie: