Radiogesprek met vier christelijke lijsttrekkers
Hart voor Barendrecht en Gemeenteloket gingen samen in gesprek met vier christelijke lijsttrekkers. Waarom kiezen Leendert Mijnders (SGP-CU) en Peter Luijendijk (CDA) voor een partij ‘met een C in de naam’ en Matthijs van der Welle (VVD) en Arie Kooijman (GroenLinks) voor andere partijen?

Op dinsdagavond 13 maart gingen Arend Wesdijk (Gemeenteloket) en Jacomien Glasbergen (Hart voor Barendrecht) dieper in op de drijfveren van vier lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Ze hebben gemeen dat ze zich laten leiden en inspireren door Gods Woord, maar waarom voelen ze zich thuis bij vier verschillende politieke kleuren? En welke invloed heeft hun christelijke identiteit op de politieke keuzes voor Barendrecht?

Hart voor Barendrecht ontvangt kerkelijke en maatschappelijke initiatieven in haar radioprogramma. Gemeenteloket is het politieke en maatschappelijke actualiteitenprogramma van Exxact Barendrecht. Samen presenteerden zij dit gesprek op het snijvlak van politiek en geloof.
 


Wim Nootenboom en Erik Breukhoven 

Op dinsdag 23 mei besteedde het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht aandacht aan Christelijk Gemengd Koor De Slagsingers. De Slagsingers repeteren momenteel voor het oratorium Jozef, dat zij op vrijdag 2 juni ten gehore brengen in de Triomfatorkerk. In deze uitzending vertelden Wim Nootenboom en Erik Breukhoven over het ontstaan en het repertoire van het koor, over de inhoud en uitvoering van het oratorium en welke rollen zij zelf vervullen bij het koor. Tevens zijn liederen van het oratorium en van de Slagsingers te beluisteren. Voor meer informatie over De Slagsingers en het oratorium zie ook: www.deslagsingers.nl
Kaarten voor het oratorium  Jozef zijn intussen uitverkocht.
Beluister hier de hele uitzending

Voor andere uitzendingen zie 'Read more'

Read more ...

 

 

Sinds 2009 maakt Hart voor Barendrecht het radioprogramma Hart voor Barendrecht. Het radioprogramma is onderdeel van de programmering van de lokale omroep Exxact Barendrecht. Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is elke dinsdagavond te beluisteren op Exxact. De programmamakers zijn Jacomien Glasbergen en Arnold Sluijs. Het programma is vanaf 19.00 uur te beluisteren via 106.4FM of via exxact.nl. Heb jij/heeft u tips voor onze redactie? Stuur dan een mail.

Redactie: