Op vrijdag 23 december a.s. gaat om 18:00 uur de Kerstwandeling van start door de oude Dorpskern. De bevolking kan starten tussen 18:00 en 18:30 uur bij ‘Heuvelsteyn’ tegenover de Bethelkerk en de wandeling eindigt bij de Bethelkerk. Bijzonder is dat er aansluitend een Dorpskerstzang in de Bethelkerk is met medewerking van een muziekkorps van het Leger des Heils. Ook zangeres Kim Beekman, die meedeed aan de Top2000-kerkdienst in december, zingt een aantal liederen. Aanvang 19:30 uur. 
Kim Beekman tijdens Top2000 kerkdienst in Triomfatorkerk

 

Wij nodigen je uit om op 23 december, samen met anderen, te gaan wandelen langs de sfeervolle verlichte route en inspirerende taferelen. Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de kerstwandeling. De route is op verharde paden, zodat het voor kinderwagens en rolstoelen goed te berijden is. Iedereen die de kerstwandeling niet kan meelopen of waarvoor het tijdstip te vroeg is, kan vanaf 19.15 uur deelnemen aan de Dorpskerstzang. 

Wandeling langs Kerstverhaal

De wandelaars van jong tot oud lopen langs een sfeervol verlichte route in ongeveer drie kwartier langs twaalf taferelen die het kerstverhaal uitbeelden. Het verhaal van 2000 jaar geleden wordt uitgebeeld, van mensen die leefden ten tijde van Keizer Augustus, die bevel gaf dat iedereen moest worden ingeschreven. Van Jozef en Maria, van de engelen en de stal. Aan het eind van de wandeling is er warme chocomel en koek voor iedereen. Het thema is: Komt allen tezamen! Deelname is gratis en iedereen mag ter verhoging van de sfeer een lampion meenemen.

Voor meer informatie: Hart voor Barendrecht,  Loek van Doorn: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  tel.: 0180-622296 / 06-15377513

 

 

 

 

 

 

Sinds 2012 organiseert Hart voor Barendrecht jaarlijks een Kerstwandeling in een wijk in Barendrecht. Tientallen vrijwilligers zetten zich in om taferelen van het Kerstverhaal uit te beelden of techniek, chocomel of andere taken te verzorgen. De voorbereidingen beginnen al in het voorjaar.