Stichting Hart voor Barendrecht heeft de film ‘Terug naar Nazareth’ opnieuw uitgebracht. De verbeterde versie getiteld ‘Terug naar Nazareth 2.0’ is vanaf 18 december 2021 om 19:30 uur via de volgende YouTube kanalen te zien:
Hart voor Barendrecht: https://www.youtube.com/channel/UCgBKiIMWl0hInw_RHleBv2A
Bethelkerk Barendrecht:  https://www.youtube.com/c/BethelkerkBarendrecht
NGK Maranathakerk Barendrecht  https://www.youtube.com/c/MaranathakerkNGKBarendrecht
Carnisse Haven  https://www.youtube.com/channel/UCRefLmK_cstnfBX-mhYwBpg

Er is de afgelopen periode aan de film gewerkt en enkele scenes vernieuwd. Meekijken is gratis. Vorig jaar december heeft stichting Hart voor Barendrecht via digitale kanalen m.m.v. meerdere kerken in Barendrecht de verfilming van het kerstverhaal met de titel ‘Terug naar Nazareth’ getoond. De film was destijds, ondersteund met shots van taferelen uit het kerstverhaal, het virtuele alternatief voor de bekende kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’. De kerstwandeling gaat dit jaar ook niet door waarop de organisatie een alternatief heeft bedacht. Zij vindt het belangrijk de kerstboodschap in Barendrecht te vertellen en met plaatsgenoten de kerstsfeer te beleven. De film die vorig jaar december warm werd onthaald, zal 18 december a.s. in een verbeterd jasje worden uitgebracht en via diverse digitale kanalen worden aangeboden. De kanalen die de film ‘Terug naar Nazareth 2.0’ gaan vertonen naast het eigen YouTube kanaal van Hart voor Barendrecht, worden medio december vermeld op de website www.hartvoorbarendrecht.nl. Voor vragen of informatie kunt u een bericht sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


Tijdens de corona beperkingen in 2020 en 2021 konden veel activiteiten niet doorgaan. Hart voor Barendrecht kon in 2020 geen Kerstwandeling organiseren. Zelfs een Kerstwandeling filmen paste niet binnen de berekende maatregelen. Op het laatste moment werd de film 'Terug naar Nazareth' gemaakt. Deze film werd enthousiast ontvangen en boven verwachting veel keer bekeken. In het voorjaar van 2021, toen bleek dat geen Paas activiteiten georganiseerd konden worden, is Hart voor Barendrecht een tweede film gaan maken: 'Onderweg naar Rome'. Op dezelfde dag van de première, 11 september 2021, werd voor de kinderen een vossenjacht voor de kinderen gehouden. De spelers van de film waren goed thuis in hun rollen en konden de kinderen verhalen over Paulus vertellen.