Dit jaar wordt Happyween weer gevierd in Barendrecht! Van 23 t/m 30 oktober zijn er verschillende evenementen voor kinderen van de basisschool.
Programma overzicht:
- Zaterdagochtend 23 oktober tussen 10:00u – 12.00u  zijn we aanwezig in winkelcentrum Carnisseveste en tussen 13:00u – 15:00u zijn we aanwezig op de Middenbaan met een aantal vrolijke verrassingsactiviteiten.
- Woensdag 28 oktober is er een kidsmiddag van 15.30u - 17.00u op 3 verschillende locaties.
- Vrijdag 29 oktober is er een Lichtjestocht. We verzamelen om 18:45u op het schoolplein van de Rehoboth, aan de kant van de Albert Schweitzerstraat.
- Zaterdag 30 oktober van 19:00u – 20:30u is er een feestelijke slotavond in Sporthal Waterport, ingang Haringwater.

Read more ...


Vrijdag 8 oktober 2021 gaat een nieuwe serie B-United connect avonden van start! Op deze eerste avond komt er een internationaal team van Jeugd met een Opdracht naar Barendrecht om de eerste avond te verzorgen. Deze avond is dan ook in het Engels, maar zal worden naar het Nederlands. B-United connect is voor jongeren vanaf 14 jaar. De avonden beginnen om 18:00u met gezellig samen eten. Het adres B-United op 8 oktober Boerhaavelaan 11 te Barendrecht. 

Read more ...

Ter gelegenheid van de onthulling van een tweede glas-in-loodraam in Carnisse Haven organiseert de kerk een expositie over glas-in-lood. Op de tentoonstelling zijn foto's van (kerk)ramen te zien, persoonlijk verhaal van een gemeentelid. Wat maakt dit raam zo bijzonder? Waarom trok deze voorstelling de belangstelling? Ook zijn objecten met glas-in-lood te zien, zoals panelen, sieraden en kunstvoorwerpen. Aan de hand van de verhalen kunnen de bezoekers met elkaar in gesprek gaan over de inspirerende effecten van gekleurd glas.  


De expositie is gratis te bezichtigen vanaf 13 november in Carnisse Haven, Noordersingel 30 te Barendrecht. Openingstijden: maandag tot en met donderdag en zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur.  

 


Op vrijdag 19 november staat een muzikale avond in de planning onder de naam 'Thankfull Voices'.
Tijdens deze avond zullen de Country Trail Band, Chapter4 en Leen koster optreden.
De naam Thankfull Voices is gokozen omdat artiesten hun stemmen weer mogen laten klinken!
De Country Trail Band bestaat al decennia lang en staat onder leiding van Wim Pols. Tijdend het concert kunne luisteraars kennis maken met het nieuwe album Parels.
Leen Koster is predikant en zanger. Leen is bekend geworden vanwege zijn mooie stemgeluid en inlevende (levens)liedjes.
Chapter4 is een Nederlandse vocal groep. Vier mannen brengen eigentijdse muziek in een unieke vocalpop jas.


Kerst met LEV: Onzichtbare armen

Voor velen inmiddels een jaarlijkse traditie; Kerst met LEV! Hart voor Barendrecht heeft tot twee keer toe eerder een concert met LEV in Barendrecht in de planning gehad, maar beide keren kun het concert niet doorgaan vanwege de corona beperkingen. Nu staat staat een concert in de planning van 'Kerst met LEV'! De band verzorgd een avondvullend programma in het teken van Kerst. En zoals je van LEV mag verwachten, zorgt de band ervoor dat er ook heerlijk kan worden meegezongen met zowel nieuwe als vertrouwde liederen.
Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.truetickets.nl/e/15362/kerst-met-lev-onzichtbare-armen-barendrecht
Voor meer informatie over het concert in Barendrecht: 

Read more ...

Activiteiten gerelateerd aan kerk of geloof staan in de agenda.
Als u agendapunten heeft, dan kunt u deze mailen naar: